söndag 29 maj 2011

Övertid - dag 10

I fredags var jag nästan säker på att någonting skulle hända i helgen men allt eftersom timmarna går så betvivlar jag mer och mer... Blir nog ett junibarn som sagt.

Jag har något fler sammandragningar än i början av veckan men ingenting som gör ont. Varje gång jag är uppe och kissar på natten försöker jag känna efter om det är någonting på gång men icke. Har fått för mig att det är på natten allt kommer starta ;)

7 kommentarer:

Sandra sa...

hihi... min man kommenterade precis när han läste ditt inlägg om att det var övertid och dag 10, att ditt namn på bloggen stämmer... när väntan blir längre än 9 månader =) Han har inte följt den så han vet inte att du syftar på svårigheter med att bli gravid. Sitter själv och väntar nu... BF idag... Har oxå fått för mig att det är på natten det ska hända.. undra varför man känner så...? Hoppas att jag snart får läsa att att knytet har kommit ut!

Lisa sa...

Vad segt att vanta! Men du verkar vara vid gott mod. Hur lange later de dig ga over innan det bli igangsattning?

Kram Lisa

Sara sa...

Jag som var så säker att bebisen skulle komma idag. Hur känner du dig? Jag minns att jag var så frustrerad, försök att hitta på saker. Jag var på en hantverksmässa dagarna innan C föddes ;-)

Tea sa...

Svar till sandra:
Lycka till! Hoppas du inte behöver vänta så länge som jag ;)

Svar till Lisa:
Har fått tid på torsdag för ställningstagande för igångsättning och på fredag (dag 15) sätter dom igång om inget hänt innan.

Tea sa...

Svar till Sara:
Försöker hitta på saker och inte bara sitta hemma. Ska ut på en promenad med mannen nu.

Allting går.. eller? sa...

Ja, nu är väntan verkligen längre än 9 månader! :)

Anonym sa...

Jag gissar att bebben kommer på tisdag, den bästa dagen att fylla år på! ;-) 3300 gram och 49 cm lång. Jag har försökt publicera en gissning förut men det vill sig aldrig, håller tummarna för att det går fram den här gången.

/Ina