fredag 12 februari 2010

1-års present

Vi ska köpa 1-års present till min systerson och jag vet inte vad vi ska köpa. Någon som har ett bra förslag? Jag är ju lite rädd för barnaffärer. Tror att personalen ska se på mig att jag är barnlös och sägs någonting om att jag inte passar in i deras affär. Nu har jag ju en anledning att vara där i alla fall. Men det tar ändå emot att gå in och då känns det bra att veta redan innan vad man letar efter.

8 kommentarer:

Maria sa...

Go morgon!
Klart att de inte kommer tycka att du har hamnat fel! Tok =)

Köp nåt färgglatt som låter, klossar eller annat skoj! Lycka till

Ha en underbar helg!

MDB sa...

Jag tycker att det mesta som Brio har är roligt och uppskattat. Plus att då kan du kolla på hemsidan innan vad du vill köpa, så slipper du stå och vela i butiken om du tycker det känns jobbigt. Så gjorde jag med mina julklappar med syskonbarnen, den ena fick en "stapelgubbe" och den andra en trämobil, de började leka med sakerna direkt så det var väldigt uppskattade presenter.

Sara sa...

När min systerson fyllde 1 år köpte jag en bobby car till han, du vet en sån där bil som barnen sitter på och åker runt. Det är väldigt uppskattad än i dag 7 månader efter födelsedagen och kommer att vara det flera år till.

Anonym sa...

BobbyCars är bäst - mina barn leker fortfarnade med de fastän de snart är 4 och 3!

Anna sa...

Brioleksaker är fina och klassiska. Sen brukar jag köpa barnböcker, tycker det är viktigt att man läser för sina barn!
Trevlig helg!

Fru H sa...

Om du vill slippa barnaffär så är kläder ett tips. En klädaffär vistas ju alla i. Så kan du glida in en snabbis bland barnkläderna och sen ut igen.

Annars så funkar ju lyckligtvis inte butikerna här hemma som i Julia Roberts fall i Pretty Woman där hon blev avvisad för att hon inte passade in i butiken :-)

Tea sa...

Tack för alla förslagen. Någonting ska vi väl kunna hitta på.

Fru H, din kommentar om att det under är som i Pretty Woman tyckte jag var jätterolig!

Anonym sa...

Träleksaker eller böcker är bra tycker jag. Ett tips är att gå till Åhlens, där de har både böcker och fina träleksaker utan att det är en barnbutik!