tisdag 31 januari 2012

Nu åker IVF-medicinerna

Nu åker de sista IVF-medicinerna och kanylerna till apoteket. Vi gjorde en rensning för drygt ett år sedan men de mediciner som inte hade gått ut vågade vi inte slänga då men nu åker de!

10 kommentarer:

Linda sa...

Ja här skramlades också ihop alla mediciner, sprutor osv. Men de kom aldrig så långt än ner till källaren för stunden. Påsen glömdes ju alltid bort och ville inte ha sådant framme. Hmm.. får allt hiva in den i bilen om det någonsin ska komma härifrån :-)

Yevonde sa...

hmm en tanke, är itne e där skitdyra? Har de gått ut? Finns det nått sätt att ge bort dem?

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Alltså jag är så glad för er skull!!! Man har hört det många gånger att barnlösa föräldrar fått barn utan hjälp andra gången. Och än en gång tror jag på det!!! Får man fråga vilken månad du är i?

Jenny / Ekomamma i stan sa...

Ett tips jag fick var att ge sprutor och kanyler tillbaka till kliniken, de kan inte ge det till någon annan patient, men det kan användas som demonstationsmaterial när man ska lära sig hur man tar sprutorna.

TeachMom sa...

Jag hittade också en del grejer som inte gått ut ännu. Har samlat ihop och ska lämna in någon dag.

Mamma Vilja sa...

Åh, men åh, har ni mediciner som ni inte ska använda som inte är för gamla är jag medlem i en förening för ensamstående mammor där en av de största kostnaderna är just IVF-medicinerna. Som ensamstående får vi nämligen inte ut dem på recept.

Om ni kan tänka er att skänka dem så kan jag förmedla kontakten.

Angelica sa...

När får man använda sprutor och kanyler. Vi väntar nu på BIM och håller tummarna.

Tea sa...

Svar till Yvonde.
Ju medicinerna är dyra. Man kommer snabbt upp i högkostnadsskyddet.

Svar till Blue Velvet:
Vecka 21 nu så halvvägs!

Svar till Jenny:
Det var ju smart att ge tillbaka till kliniken. Själva sprutorna tänkte jag faktiskt spara om Signe vill leka sjukhus med om ett tag. Kanylerna är nog inte så lämpligt...

Svar till Mammavilja:
Medicinerna har gått ut.

Svar till Angelica:
När man kommer så långt som IVF-behandling blir det ofta sprutor och kanyler. Det kan bli aktuellt redan tidigare. När vi åt Pergotime tog jag även en spruta med Pregnyl.

Yevonde sa...

Åh jag hade också Femmis i tankarna. Eftersom, som Vilja sa, det funkar inte likadant som ensam. Synd att de var utgågna. Låter ju jättebra som Jenny förslår :)

Anonym sa...

Vilken befrielse! Grattis till graviditeten.

Stort Lycka till och Allt Gott H